Om du är på rätt väg med kosten

men aldrig motion ger din kropp är fortfarande inte den bästa resurser som den behöver för optimal hälsa.

Utbildning bör vara en del av en hälsosam livsstil. Därför ger Natural Feedback online utbildningar med hjälp av paket och medlemskap av Virtuagym i kombination med kostråd.

För alla nivåer av hälsa finns det ett program.

På detta sätt är träning en del av ditt liv på det sättet du vill.

Det finns tusentals olika övningar, träningsmetoder och mål att välja mellan. Allt på ett roligt sätt, med hjälp av ditt personliga online-medlemskap och din app. Du kan välja att vara på gymmet eller hemma för att träna, även på jobbet eller utanför. Det som passar bäst i ditt dagliga liv! Inga bindande tidsplaner.

1 Cardio

Träning för hjärtmuskeln är viktigt eftersom när det ökar stimulerar det din blodcirkulation och din puls. Ditt hjärta kommer att älska dig eftersom du tränar. det är en träningsform som tillsätter syre till kroppen, hjärta och hjärna. Genom utbildning får din kropp också lyckliga hormoner som minskar stressreaktioner.

2 Power

Styrketräning gör inte bara att du ser bra ut det garanterar också att du mår bra. Motion stärker din kropp, ditt hjärta, hjärna, blodkärl, ben och muskler. En starkare kropp avlastar kroppens leder. Skelettets hålfasthet och bentäthet ökar. Ämnesomsättning ökar. Styrketräning är viktigt för långsiktig hälsa.

3 Balans Träning

Balans övningar är bra eftersom kroppen samarbetar med din hjärna. Om du balans tränar följer din kropp sinnet också. Ett bra balanssinne. Minskad stress är ett resultat av att hitta balans. Balans i din dagliga motion rutin hjälper din kropp att kontrollera rörelsen.

4 Stretching

Stretch övningar ger dig stabilitet och kroppslängd. att tänja kan kännas som en massage och förebygger stress blockeringar i musklerna. Stress kan ge alla möjliga problem såsom rygg och nacke klagomål, illamående och huvudvärk.

5 Värma upp och kyla ner

Det är bra att värma upp för att varje träning förebygger skador och ger kroppen en bra förberedelse. Att kyla ner efter träningen sätter kroppen i ett balanserat tillstånd och minskar risken för muskelsmärta.

6 Samordning

Med samordning lär du kroppsrörelser till kontroll.

7 Mobilisatie

Mobilisering tekniker under träning förbättrar rörelser i lederna och kan förebygga smärta och stelhet.

8 Roliga

Att ha kul i din dagliga träning är viktigt eftersom det ger dig den motivationen du behöver för att träna vidare. Välj det du tycker är roligast. Natural Feedback kan hjälpa dig att sätta ihop en rolig och personlig utbildningsplan.